Yogalærer og ejer af Ø-yoga Ærø: Kristine Skytte Glue

Seneste nyheder

Forkæl dig selv og din krop med yoga på sydhavsøen

 Hos Ø-yoga Ærø undervises der i forskellige stilarter, fx Ashtanga, Iyengar, Vinyasa, Yin og SUP-yoga.

Drop in på et fast hold, når du holder ferie, eller kom til et pop-op event. Du kan også tilmelde dig længere perioder på faste hold.

Skriv dig op til Ø-yogas nyhedsmail

Vil du gerne holdes opdateret om hold, tider og steder, så skriv dig op her og du vil modtage et nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Faste hold

Holdplan fra 23. april – 31. maj

Mandage kl. 17.10-18.30: Yoga for alle
Opstart 29. april
Pris: 85 kr pr. gang eller 375 kr for 5 gange.
Sted: Ommel Beboerhus, Kirkevejen 8, 5960 Marstal.
Medbring meget gerne din egen måtte.

Tirsdage kl. 9-10.20: Yoga for alle
Opstart 23. april
Pris: 85 kr pr. gang eller 450 kr for 6 gange.
Sted: Bøssehage 14, 5970 Ærøskøbing.

Torsdage kl. 8-9.20: Yoga for alle
Opstart 25. april
Sted: Ærø Fysioterapi, Vestergade 32, 5960 Marstal
Pris: 85 kr pr gang eller 375 kr for 5 gange.

Betaling kontant eller på mobilepay 24368

Gæsteunderviser

Yin-yoga med Sophie Kingo

Sophie Kingo byder indenfor til Yin yoga fire gange i løbet af foråret i sit smukke familiehus i Skovby. Det store hus har en skøn yogasal på første sal med udsigt over ø-havet. Sophie underviser i to timer og byder derefter på en kop te.

Sophie skriver:

“Yin Yoga er meditation i bevægelse.

Kroppen bliver strakt langsomt og nænsomt. Du kan slippe tankerne om at stræbe efter en anden krop, som kan ”mere” eller ”andet”, og blot være med din egen krop. Mærke dens styrker og udfordringer uden bedømmelse. For alle er forskellige. Vi hverken kan eller skal sammenlignes.

Du kan i stilheden lytte til dig selv, og ikke skulle præstere eller distraheres af noget. I stilheden bliver bindevæv og led smurt og smidiggjort. Langsomt og nænsomt. I dit eget tempo.

Det er den perfekte måde at få jordforbindelse, og samtidigt få løsnet op i kroppens og sindets stivhed.

Yin Yoga er ikke passivt, det kræver sit at give efter og lade sig strække ud i stillingerne uden modstand.

Yin yoga er for enhver. Overvægtige, undervægtige, stressramte, depressionsramte, dem der søger mere jordforbindelse i hverdagen, skulder-, nakke- og rygproblemer osv.”

Datoer: 17/3, 14/4, 12/5 og 9/6. Alle dage kl. 10-12

Pris: 185 kr pr. gang eller 600 kr for fire gange.

Tilmelding er nødvendig. Skriv her eller til Sophie:
sophiekingo@gmail.com / tlf.: 30287472

Stilarter

Holdene i basisteknik vil være inspireret af Iyengar og Ashtanga yoga. Vi fokuserer på styrke og teknik, vi arbejder med de rette linjer i kroppen og hensigtsmæssig kropsbrug. Du bliver stærkere og mere fleksibel, du får mere ro i hovedet, bedre søvn, styrket koncentration og mere energi.

Læs mere om de forskellige stilarter her.

Du behøver ikke være smidig eller i god form for at komme – det er jo netop derfor du skal starte til yoga! Det hele kommer med træningen 🙂

Kunne du tænke dig, at læse mere om yogateori og filosofi, mine overvejelser om det – og om mit liv, så læs med på bloggen her.

Lokaler og adresser

Vestergade 41B er den nye kunsthal i Ærøskøbing. Vi mødes i gården og går enten til 2. sal i bagerste udstillingsbygning eller til haven.

Kirkestræde 26 er et fitnesscenter: Fitness Ærø/Marstal. Der er skilt på enden af bygning og du kommer ind i gården til venstre.

Vestergade 32 i Marstal er hos Fysioterapeuterne i Marstal. Gå til højre fra indgangen og du kommer til fysioterapeuternes venteværelse.

Knasterbjergvej 10, Marstal er hjemsted for Ærø Kajakudlejning. Skiltning er ikke tydelig, men GPS’en kan godt finde det. Er du i bil kan du parkere ved den sorte garage, er du på cykel, kan du fortsætte hele vejen ned til tipien, som vi også er i i tilfælde af regn.

Bøssehage 14, Ærøskøbing. Det gamle gasværk i Ærøskøbing, nogle vil kende det, som det gamle børnemuseum. Der er parkering til venstre, bygningen ligger på en lang grund inde til højre for enden af Bøssehage.

Gæstelærere

På Ærø findes der flere andre dygtige yogalærere, bl.a. Maria Jepsen og Sophie Kingo. Maria underviser i aftenskolen.

Fra tid til anden får vi besøg af yogalærere, som underviser events hos Ø-yoga, fx har Björn Alex Marcus lavet både forløb og workshops her.

Hvis du er yogalærer og kunne tænke dig at undervise her, så kontakt mig endelig, så finder vi ud af noget! Vi har flere forskellige dejlige locations, både stort og småt, hvor man kan lægge sin undervisning.

Læs om min holdning til yogatræning hér
mkd-team-image

Björn Alex Marcus

Yogalærer

Bjørn bor og underviser i København og har har undervist flere år på yogalæreruddannelser i Indien og Thailand.

mkd-team-image

Sophie Kingo

Lærer, yogalærer og massør

Sophie Kingo er uddannet dramaturg og arbejder som lærer på Ærø Friskole. Hun er desuden uddannet yogalærer og massør og har undervist både i Yin og Ashtanga hos Ø-yoga.